producten

befix cremor

befix cremor is een doeltreffende verzorgingscrème voor manen en staart van paarden en pony’s. befix cremor hydrateert en beschermt de huid rondom manen en staart, helpt schilfertjes verwijderen, zorgt voor een soepele huid en een gezonde haargroei. 

befix lotion

befix lotion is een doeltreffende verzorgingslotion voor manen en staart van paarden en pony’s. befix lotion hydrateert en beschermt de huid rondom manen en staart, helpt schilfertjes verwijderen en zorgt tevens voor een soepele huid en een gezonde haargroei.

befix EXIT-CH Summer

Befix EXIT-CH Summer maakt gebruik van een unieke natuurlijke mix van etherische oliën. Bij regelmatig gebruik gedurende het zomerseizoen fungeert EXIT-CH Summer als een echte barrière die de lichaamsgeur van paarden maskeert en tegelijkertijd verlichting biedt voor paarden met zomereczeem. 

befix shampoo

befix shampoo is het resultaat van uitgebreid onderzoek en experimenten met betrekking tot de aard, pH-waarde en haargroei, evenals de ademhaling van de paardenhuid.  

befix deofix normal

befix deofix normal werd samengesteld op natuurlijke basis met etherische oliën. befix deofix normal blijft langdurig krachtig geuren, ook bij trainende, zwetende paarden. befix deofix normal maskeert de lichaamsgeur van uw paard. Gaan wandelen met uw paard of pony wordt een plezier met befix deofix normal 

befix deofix super

befix deofix super werd samengesteld op natuurlijke basis met etherische oliën. befix deofix super blijft langdurig krachtig geuren, ook bij paarden in training of zwetende paarden. befix deofix super maskeert de lichaamsgeur van uw paard. Gaan wandelen met uw paard of pony wordt een plezier met befix deofix super